Lägenhet på Kanarieöarna uthyres

Lägenhet på Kanarieöarna uthyres

Välkommen till Fuerteventura.
Fuerteventura är kanske inte den mest kända kanarieön, men desto mer intressant då en inte är så exploaterad som vissa andra kanarieöar. Den är den näst största av alla öar (störst enligt lokal befolkningen när det är lågvatten) men ligger först på 4: e plats på listan över besökare. Det gör att det finns gott om plats på de över 150 stränderna att finna din egen plats. Man har lärt av misstagen från de andra öarna att här inte bygga höga hotellkomplex utan det mesta är byggt i en eller 2 vånings bungalows. Dessa är utspridda i små byar runt kusten och ger en mer avspänd atmosfär.

Fuerteventura Isla tranquila - den lugna ön
Det är lätt att slappna av i det stilla tempo som existerar här, ligga vid polen i solen och njuta av värmen året runt. Vara ner från stressen hemma och bara ta det lugnt i den harmoniska omgivningen.
Vill man var aktiv så finns det mycket att göra, kanske besöka någon de många stränderna med det fantastiskt klara vattnet. Prova snorkling eller dykning. Något som är väldigt populärt här är surfing i alla dess former kite, vind & våg. Flera skolor erbjuder kurser i detta.
Upptäcka själva ön kan man göra på flera olika sätt, bussturer, hyra bil med eller utan guide, trike-mc eller för dig som vill vara lite mer äventyrlig på cross-mc och grusvägarna runt ön.

Golf kan spelas på många sätt.
I Caleta de Fuste kan man fin