Stort fint hus i Östra Värmland nära ädelfiskrik m

Stort fint hus i Östra Värmland nära ädelfiskrik m

Stort modernt hus i bra skick med 3 lägenheter, 2 st om 2 rum och kök samt en på 3 rum och kök, badrum i varje lägenhet, mycket naturskönt beläget i en dal genomfluten av en mindre ädelfiskrik älv med naturliga stammar av ädelfisk - öringar på kilot ingen ovanlighet, vedeldning (ved skaffas billigt), boyta c:a 230 kvm, lämpligt att inreda bastu i källaren, tomt 1848 kvm, möjligheter till småvilts- och älgjakt. Passar större familj, vänner eller liknande som vill satsa på något eget ihop till rimlig kostnad. I köpet ingår kanot, kajak, mountainbikes, båt med 9 hk motor (båt och motor 1 år), 4-hjuling, motorcykel (cross) m m. Fastigheten har nyligen genomgått en omfattande renovering! Fastigheten har nyligen genomgått en omfattande renovering! Ett fint tillfälle som inte återkommer så ofta.

Fina bär- (blåbär, lingon och hjortron) och svampmarker, det mesta i aktivitetsväg finns i området, snösäker vinter med flera alpina anläggningar (bl a Säfsen) inom 30 minuters avstånd. Mycket lämpligt objekt för den aktiva familjen.

Möjligheter finns att hyra/arrendera ett markområde på 6 hektar, 300 meter från fastigheten, med exklusiv fiskerätt. En mindre älv flyter genom fastigheten. Öringar på kilot ingen ingen ovanlighet!!! Det finns även dammar med regnbåge på fastigheten! Lämpligt att t ex kombinera uthyrning av logi med put and take fiske. Till markområdet hör en mindre fiskest