Vem vill rädda lilla Simba?

Vem vill rädda lilla Simba?

Simba är en hankattunge på ca 18-20 veckor gammal. Det är svårt att veta säkert hur gammal han är då han hittades i en buske nedkyld, mager och hemlös.

Stackars Simba hade blivit utslängd i kylan, vilket är svårt att förstå, för han är världens mest tillgivna kille. Han har ett helt underbart temperament och han älskar alla.

Många hjälptes vi åt för att få in Simba i värmen och efter 3 stödhem så hamnade han här hos mig med hjälp av Kattkommando Syd.

Priset som är satt är för att täcka avmaskning och vaccination som då kostar ca 700 kr, för att vi ska kunna hjälpa fler katter på KKS. Dem pengarna gå oavkortat till att hjälpa framförallt hemlösa och nödställda katter. Vi kämpar aktivt varje dag för att hjälpa alla utsatta kissar.

Simba finns på rosenlund i Jönköping och längtar efter ett nytt hem! Är du sugen på att bekanta dig med lilla Simba? Då ska du kontakta Christina på KKS som har mail: pian.j@telia.com

Simba ska såklart bli försäkrad i sitt nya hem, det är ett krav från våran sida. Vi måste vara säkra på att gospojken får den vård han behöver om någonting skulle inträffa. Kisse ska även bli kastrerad och ID-märkt innan 8 månaders ålder, för det är ju såklart väldigt viktigt och något som alla borde göra för sina katter.