Saltrum - en ny utveckling

Saltrum - en ny utveckling

Saltrum är en nydanad lösning inom friskvård respektive spabranschen. De tillverkas av naturalt mineralsalt av kvalitet och tack vare det patentskydda byggnadssättet är de en trogen återspegling av natural saltgruvmiljö med dess unika mikroklimat. I sådana konstgjorda saltrum bibehålls saltgruvornas läkande egenskaper som hjälper till att läka olika slags kroniska allvarliga sjukdomar.

Under de genomförda forskningarna har det bevisats att saltrum lindrar symtom av astma, KOL och andra kroniska luftvägssjukdomar. De mildrar också vissa allergier och är till stor nytta vid behandling av sådana hudsjukdomar såsom psoriasis, hudinflammation, eksem, hudallergier. Kan rekommenderas till både vuxna och barn och även till husdjur såsom hundar, katter och hästar.

Salt joniserar luften negativt och genomsyrar den med livsviktiga mineralämnen. Saltrum verkar avslappnande och motverkar stress vilket också kommer att uppskattas av friska personer. Kan utnyttjas vid färgterapi och inom skönhetsvård tack vare sin positiva inverkan på huden.

Varje saltrum är skräddarsytt och byggs enligt kundens önskemål. Saltrums väggar täcks med ekologiska saltplattor (mineralsaltkristaller sitter inbäddade i ekoharts) i olika nyanser och valfria mönster.

Se också vår webbsida: